domingo, 22 de noviembre de 2009

Dia 1- Natupark
Per iniciar la setmana d’activitats hem anat al Natupark a Cerdanyola del Vallès. Natupark és un nou concepte d’activitats a l’aire lliure i combina la diversió i l’aventura en un entorn natural.

Les activitats son proposades des de els més petits (4 anys) fins els més grans. És tant un entreteniment com un aprenentatge.

Consisteix en un conjunt d’instal.lacions sobre els arbres que ens permeten treballar les nostres habilitats, superar el nostres objectius i les nostres pors.

El circuits estan dividits per colors i dificultats i podrem observar que els graus de dificultats estan etiquetats amb els mateixos colors que en les pistes d ’esquiar (verd, blau, taronja, vermell i negre).

Només arribar ens vam col.locar els arnesos i per temes de seguretat eren els monitors que havien d' apretar-los. En situàvem en un circuit de prova on el monitor ens explicava el funcionament dels mosquetons, com havíem de estar col.locats i que era la línia de vida.

Una vegada que tothom havia passat per el circuit de prova i havia entès el funcionament podíem anar a provar els nostres coneixements, el nostre equilibri i les nostres habilitats.


El Naturpark permet als infants a través dels seus circuits adaptats per edats, donar-se compte de que és capaç en diferents situacions, superar reptes i pors i a la vegada conèixer diferents aspectes de la natura i un context diferent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario